מתכון לעוגת שקדים מוצלחת
מתכון מעולה וקל להכנה של עוגת שקדים מוצלחת וטעימה, מתאימה במיוחד לשבתות כשמתחשק עוגה ביתית לאחר הקידוש בשבת בבוקר
עוגת שקדים מוצלחת צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגת שקדים מוצלחת / שחר שולמית
המצרכים לעוגת שקדים מוצלחת:
מידות אוניבסליות
תבנית קוטר 24 סנטימטר או תבנית חד פעמית עגולה בינונית
- 4 ביצים גודל לארג'
- 3/4 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1/3 כוס שמן
- 1.5 כוסות קמח תופח
- 1/2 כוס אבקת שקדים
- 1/3 כוס אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס שקדים מולבנים פרוסים קלויים
אופן ההכנה לעוגת שקדים מוצלחת:
- מדליקים תנור על חום של 160 מעלות
- מקציפים את הביצים עם הסוכרים עד למראה בהיר ותפוח
- מנמיכים את מהירות ההקצפה למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם עד לאיחוד המסה.
- יוצקים את המסה לתבנית משומנת ואופים כ45 דקות או עד שהעוגה מוכנה
בהצלחה רבה ובתאבון
