מתכון לקוגל אטריות ירושלמי פיקנטי
אוהבים קוגל אטריות? קבלו מתכון מוצלח לקוגל ירושלמי בתיבול פיקנטי ומשובח שיעניק לכם עטם מיוחד לכבוד שבת קודש
קוגל אטריות ירושלמי פיקנטי צילום: רותי במטבח
מתכון לקוגל אטריות ירושלמי פיקנטי / רותי במטבח
המצרכים לקוגל אטריות ירושלמי פיקנטי:
כוס מדידה ח"פ קר
- 1 חבילת אטריות דקות
- 1 כוס שמן
- 1.5 כוסות סוכר
- 1.5 כפות פלפל שחור
- 1 כף מלח
- 6.5 כוסות מים רותחים
- 4 ביצים
אופן ההכנה לקוגל אטריות ירושלמי פיקנטי:
- מחממים סיר עם שמן ומוסיפים כוס סוכר, משחימים את הסוכר עד לקבלת גוון נס קפה.
- מוסיפים את המים הרותחים, חצי כוס סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את האטריות, מבשלים במשך 15 דקות ומכבים את האש.
- ממתינים לצינון מלא ומוסיפים את הביצים.
- מערבבים היטב לאיחוד ומעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות, ואופים במשך שעה בדיוק
בהצלחה רבה ובתאבון
