מתכון לעוגיות מושלגות מלאות שוקולד
עוגיות מושלגות הן מאפה מושלם שכולם אוהבים, מלאות בשוקולד ומעניקות לכם קינוח או נשנוש מתוק לכל עת
תפילה בכותל המערבי צילום: נועם ריבקין פנטון, פלאש 90
מתכון לעוגיות מושלגות מלאות שוקולד / אפרת ושדי
המצרכים לעוגיות מושלגות מלאות שוקולד:
- 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס קקאו
- 1/4 כוס שמן
- 3 ביצים
- 1.5 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 150 גר' פצפוצי שוקולד / שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה לעוגיות מושלגות מלאות שוקולד:
- בקערה מכניסים את הסוכר, הקקאו והשמן ומערבבים היטב
- מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך ערבוב תמידי
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה וקורט מלח ומערבבים היטב,
- מוסיפים את פצפוצי השוקולד ומערבבים לאיחוד.
- מכניסים לקירור למשך שעה לפחות, לאח''מ מוציאים ומכדררים לכדורים.
- טובלים כל כדור באבקת סוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מועכים מעט את העיגולים לצורת עוגייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 8 עד 9 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
