מתכון למוס בשילוב עוגיות אוראו
מתכון מעולה למוס לבן עם עוגיות אוראו בקלי קלות, מתכון שניתן להמיר בקלות לפרווה ולהגיש כקינוח לאחר כל ארוחה חגיגית
קינוחי כוסות מוס ואוראו צילום: מירב מלכה
מתכון למוס בשילוב עוגיות אוראו / מירב מלכה
המצרכים למוס בשילוב עוגיות אוראו:
- כוסות קינוח
- 2 חבילות עוגיות אוראו ללא המילוי טחונות
- 100 גר' שוקולד לבן
- 450 גר' שמנת מתוקה
אופן ההכנה למוס בשילוב עוגיות אוראו:
- בתחתית כוס הקינוח מכניסים 1 כפית של עוגיות טחונות
- ממיסים את השוקולד הלבן יחד עם 50 גר' שמנת מתוקה ומערבבים היטב לאיחוד.
- בקערה נפרדת מקציפים 400 מל' שמנת מתוקה עד למרקם יוגורט
- מערבבים את השוקולד המנומס יחד עם הקצפת עד לאיחוד.
- מזלפים בכוסות הקינוח מעל פירורי האוראו ומפזרים על המוס שכבה נוספת של אוראו.
ניתן להמיר את המוס לפרווה בקלות:
- מורידים את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה.
- במקומם: מקציפים 2 קצפת צמחית עם 1 חב' פודינג וניל וסוכר לפי הטעם
- מקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב.
בהצלחה רבה ובתאבון
