מתכון לסלט אבוקדו עסיסי ומשובח
אוהבים אבוקדו? קבלו אותו במתכון משודרג, בשילוב של רצועות גמבות ובצל סגול ובהגשה עם באגטים טריים תקבלו ארוחת ערב טעימה ומוצלחת
סלט אבוקדו עסיסי צילום: אורלי מוסאי
מתכון לסלט אבוקדו עסיסי ומשובח / אורלי מוסאי
המצרכים לסלט אבוקדו עסיסי ומשובח:
- 2 אבוקדו
- 2 גמבות קטנות בצבעי אדום וצהוב
- 1 בצל סגול קטן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- שמן
- לימון
אופן ההכנה לסלט אבוקדו עסיסי ומשובח:
- מקלפים את האבוקדו וחותכים אותו לרצועות
- שוטפים את הגמבות היטב וחותכים גם אותן לרצועות דקות
- מקלפים את הבצל וחותכים לרצועות דקות
- מכניסים את רצועות האבוקדו, הגמבה והבצל לקערה ומוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס, מעט שמן ולימון לפי הטעם.
- מערבבים היטב ומגישים עם לחם טרי / פיתות / באגט
בהצלחה רבה ובתאבון
