מתכון למאפינס שוקולד ויין
מאפה קליל טעים ומוצלח, מתכון למאפינס שוקולד בשילוב של יין ומיץ תפוזים המעניקים טעם משובח ומיוחד לקינוח חגיגי יותר
מאפינס שוקולד ויין צילום: שולמית שחר
מתכון למאפינס שוקולד ויין / שחר שולמית
המצרכים למאפינס שוקולד ויין:
מידות אוניברסליות
מתקבלות 19 יחידות (תלוי בגודל המאפינס)
- 5 כוסות קמח
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס אבקת קקאו
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 3/4 כוס יין
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 3/4 כוס שמן
- 3 ביצים גודל XL
אופן ההכנה למאפינס שוקולד ויין:
- בקערה, מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את המצרכים היבשים, מוסיפים את הנוזלים ומערבבים
- מוסיפים את הביצים ומאחדים מסה
- משמנים את התבניות ויוצקים לכל שקע מהמסה עד 3/4 מגובהו
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ 20 דקות או עד שהמאפינס מוכנים.
בהצלחה רבה ובתאבון
