מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן
תוספת קלה הכנה ותמיד מתקבלת טוב בכל סעודה, חצאי מיני תפוחי אדמה צלויים בתנור בתיבול מושלם ומלא טעם
תפוחי אדמה פיריזאן צילום: אפרת ושדי
מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן / אפרת ושדי
המצרכים לתפוחי אדמה בפריזיאן:
- תפו"א קטנים
- שמן
- שיניי שום שלמות (כמה שאוהבים)
- 1 כפית שום כתוש
- רוזמרין טרי
- טימין יבש
- מעט מלח
- מעט פלפל גרוס
אופן ההכנה לתפוחי אדמה בפריזיאן:
- שוטפים את התפוחי אדמה הקטנים עם הקליפה וחוצים לשניים,
- מעבירים לקערה ושופכים לתוכה את השמן ויתר התיבול ומעסים היטב,
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך 40 דקות או עד להתרכבות
- לקראת סיום האפייה מעלים לחום 250° עד להשחמה יפה של תפוחי האדמה.
- מגישים כתוספת בכל סעודה
בהצלחה רבה ובתאבון
