תנובה מגישה: מתכון מפתיע לסופגניות אשל מלוחות
תנובה שמחה להגיש מגוון מתכונים טעימים ומפתיעים שיהפכו את הזמן המשפחתי בחנוכה למהנה עוד יותר
סופגניות אשל מלוחות צילום: יהונתן בן חיים
סופגניות אשל מלוחות
ניסיתם פעם סופגניות אשל מלוחות? הגיע הזמן!
טוויסט מפתיע ומלוח עם סופגניות האשל האהובות של חנוכה, לא תאמינו כמה הן קלות להכנה
מאת: רון יוחננוב
צילום: יהונתן בן חיים
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל 30 יחידות:
- 260 גרם קמח לבן (אפשר גם קמח כוסמין מלא או קמח ללא גלוטן)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1/2 כפית מלח
- 1 גביע אשל תנובה
- 2 ביצים
- 100 גרם גבינה בולגרית פיראוס מפוררת
- 100 גרם פתיתי מוצרלה השף הלבן
- 1/2 כוס זיתים חתוכים לקוביות קטנות או תירס – לא חובה
לטיגון : שמן לטיגון, סיר טיגון
הוראות הכנה:
בקערה מערבבים את כל המרכיבים לסופגניות. מחממים בסיר שמן ומטגנים כדורים (נעזרים ב 2 כפות ומניחים בכל פעם מעט מהבלילה בתוך השמן).
מגישים קר לצד סלט וגבינות
בתאבון!