מתכון נהדר לדלעת אפויה בקינמון עדין | סימני ראש השנה

הדלעת נאכלת בברכת 'קרא' שתקרע רוע גזר דיננו ויקראו לפניך זכויותינו: קחו מתכון מדהים לדלעת בניחוח קינמון מעודן ובטעם מושלם!

מתכון נהדר לדלעת אפויה בקינמון עדין | סימני ראש השנה
דלעת צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

  • כ- 1/2 ק"ג דלעת
  • 1 כפית קינמון
  • מעט מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 2 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

  1. נפרוס את הדלעת לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  2. נפזר בתבנית על ניר אפיה
  3. נתבל ונפזר את השמן עם התבלינים מכל הצדדים של הדלעת.
  4. נאפה בתנור בחום של 180-200 מעלות עד להתרככות החלק הפנימי וקבלת שכבה שחומה מעט מלמעלה.

בהצלחה וחג שמח!


 

 

 צבע אדום

art