צהריים עטופה: טורטייה במילוי חזה עוף וירקות מוקפצים | מירב מלכה
אין כמו מנת צהריים מנחמת, עטופה בטורטיה טריה ומעניקה פינה של חום ובית ללב של כולנו
טורטייה במילוי חזה עוף צילום: מירב מלכה
המצרכים:
- טורטיות
- 200 ג' חזה עוף חתוך קטן
- כפית דבש
- כפית פפריקה
- 4 כפות שמן זית
- פלפל אדום גדול
- 2 גזרים
- כף דבש
- אבקת מרק
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- עלי בייבי
אופן ההכנה
- מערבבים את החזה הפרוס והנקי עם כפית הדבש פפריקה ושמן זית. משרים כשעה.
- חותכים את הירקות לקוביות קטנות, במחבת חמה מטגנים את הגזר כשתי דקות ומוסיפים את הפלפל ומטגנים עוד מספר דקות.
- מוסיפים את החזה: מטגנים כשתי דקות תוך כדי בחישה מוסיפים דבש מתבלים ומטגנים כדקה נוספת ולהוריד.
- שמים במרכז הטורטיה לאורך עלי בייבי ומעל מהחזה והירקות ומגלגלים לגליל.
- מורחים או מזלפים ממרחים אהובים עליכם…