אף פעם לא מאוחר למרק עדשים ואיטריות מפנק
הילדים הלכו לישון? קחו סיר קטן ותכינו לכם מרק חם ומפנק שאפשר לאכול בשלוקים קטנים ולהתענג מכל רגע...
מרק עדשים ואטריות צילום: שאטרסטוק
המצרכים:
- 2 כוסות עדשים ירוקים
- חצי חבילת איטריות דקות/פסטה דקה-דקה שבורה לחצאים.(כשליש חבילה)
- בצל (לא חובה)
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, כפית כמון, כף אבקת מרק, כפית אבקת בצל, כפית כורכום. (לא חובה – בהרט).
אופן ההכנה:
- נטגן את הבצל בתחתית הסיר עם מעט שמן
- נוסיף את העדשים ונשפוך מעל מים רותחים עד לפי שתיים מגובה העדשים.
- נרתיח יחד כעשרים דקות או עד להתרככות כמעט מלאה של העדשים, נתבל.
- נוסיף את הפסטה/האיטריות ונבשל למשך 10 דקות נוספות
- נוסיף מים לפי הצורך לקבלת מרק לא דליל מדיי ולא בצקי
טעים כמו שהוא אבל קרוטונים או שקדי מרק יהוו תוספת מפנקת בהחלט!
בתיאבון!