חגיגה של ארוחה: קציצות הודו עם אפונה ברוטב אדום
אז מה אוכלים היום? קציצות הודו עדינות ורכות ברוטב אדום ועסיסי: בחירה מפנקת שכולם אוהבים!
קציצות בקר צילום: שאטרסטוק
מצרכים לקציצות:
- 1 ק"ג בשר הודו טחון
- 1 קישוא גדול
- 3 כוסות קמח חומוס
- כפית גדושה מלח
- מעט פלפל
- כפית פפריקה
- כפית כמון
מצרכים לרוטב:
- 4 כפות גדושות רסק עגבניות
- כף פפריקה
- כפית כמון
- כף אבקת מרק
- כף תבלין שווארמה
- חבילת אפונה ירוקה עדינה קפואה
אופן ההכנה:
- נגרד את הקישוא ונוסיף לו את הבשר, קמח החומוס והתבלינים.
- נערבב לעיסה רכה ואחידה.
- נרתיח סיר עם חצי גובה הסיר מים, נוסיף את הרסק והתבלינים
- כשהרוטב רותח נגלגל כדורי בשר מעיסת ההודו ונכניס לרוטב
- נשפוך פנימה את האפונה הירוקה ונבשל יחד כשעה
מוצלח מאד על אורז לבן או על קוסקוס בהיר!
בתיאבון ובהצלחה!