בלי לטרוח: שקשוקה קישואים ותפו"א חמה וטעימה מדיי!
שקשוקה עשירה מלאה בדברים טובים שהופכים אותה לארוחת צהריים מפנקת שאפשר לאכול בבית או בסוכה!
שקשוקה צילום: שאטרסטוק
המצרכים:
- 8-10 ביצים
- 5 תפו"א לבן
- 2 קישואים גדולים
- 1 בצל גדול
- תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, כפית פפריקה חריפה, כמון. אבקת מרק.
- פיטרוזיליה או כוסברה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה:
- נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן בסיר רחב בעל שוליים לא גבוהים
- נקלף את התפוחי האדמה ונחתוך יחד עם הקישואים לקוביות גדולות
- נוסיף את תפו"א והקישואים לבצל ונמשיך לטגן יחד, נתבל.
- נוסיף 4 כוסות מים ונרתיח הכל יחד, אפשר לתקן תיבול לפי הצורך.
- לאחר שהתפו"א מתרככים והרוטב מצטמצם, נשבור את הביצים ונוסיף מעל הכל.
- נתבל במעט מלח מלמעלה ונפזר כוסברה או פיטרוזיליה לקישוט.
הכי טעים לאכול עם לחם טרי וסלט ירקות קצוץ
בתיאבון!