פשטידת ברוקולי להתעלף!
פשטידת ברוקולי יוקרתית שתוכלו תמיד להכניס בה עוד תוספות מדהימות כמו קוביות בצל ירוק ופטריות וליהנות עד הסכך!
פשטידה צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 חבילת ברוקולי קפוא
- 4 ביצים
- 1 כוס קמח (ח"פ)
- 1 גבינה 250 גרם
- 1 קוטג'
- 1 קישוא מגורד (לא חובה)
- תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט, כפית אבקת שום.
- 1 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
- נערבב את הביצים ונוסיף את כל הגבינות ונערבב.
- נוסיף את הקמח ואבקת האפיה ונכניס פנימה את הברוקולי ונתבל
- נעביר לתבנית עגולה או מלבנית או לתבנית פיירקס שקופה לא גדולה מדיי
- נכניס לתנור חם עד להשחמה מלמעלה והתייצבות הבלילה במרכז הפשיטה.
בתיאבון!!!