מתכון לחיתוכיות עוגת גבינה ברולה ממכרות
חיתוכיות גבינה ברולה ביתיות מושלמות! מתכון פשוט וקל לעוגת גבינה קרמית ועשירה עם קרמל פריך מושלם. שילוב מנצח של טעמים ומרקמים - לא תפסיקו לקצור מחמאות
חיתוכיות עוגת גבינה ברולה ממכרות צילום: שרה שבבו
מתכון לחיתוכיות עוגת גבינה ברולה ממכרות / שרה שבבו
המצרכים לחיתוכיות עוגת גבינה ברולה ממכרות:
לבסיס:
- 250 גרם ביסקוויטים טחונים
- 100 גרם חמאת תנובה מומסת
למלית:
- 600 גרם גבינת נפוליאון 16% בטעם טבעי
- 200 גרם שמנת חמוצה
- ¼ כוס שמנת להקצפה 38%
- 200 גרם סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 ביצים
לקרמול: סוכר לבן, מכשיר ברנר
אופן ההכנה לחיתוכיות עוגת גבינה ברולה ממכרות:
- טוחנים את הביסקוויטים דק ומוסיפים חמאה מומסת
- משטחים את הפירורים בתבנית אפיה מרופדת ואופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
- בקערה, שמים את כל מרכיבי המלית וטורפים היטב
- מוזגים את הבלילה על שכבת הביסקוויטים שאפינו ומכניסים שוב לתנור לאפייה במשך 40 דקות
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב עד לקירור
- רק לאחר שהעוגה קרה פורסים לריבועים
- בעזרת מסננת מפזרים שכבה אחידה של סוכר על העוגה ומקרמלים בעזרת ברנר
הערה: חשוב לקרמל את הסוכר סמוך להגשה לקראסט מושלם
בהצלחה רבה ובתאבון