מתכון מושלם לפסטה עם ירקות צבעוניים מוקפצים
מחפשת רעיון לארוחה לא כבדה אך בריאה ומשביעה? מתכון פרווה קליל וטעים לארוחה חמה ומזינה, של פסטה צבעונית ומפנקת בשלל טעמי ירקות מוקפצים!
פסטה עם ירקות צילום: שאטרסטוק
המצרכים:
- 1 קישוא
- 1 גמבה
- 1 סלסלת פטריות
- 1 בצל
- 1 גזר
- חבילת פסטה.
- חצי כוס שמן / שמן זית
- 4 כפות רוטב טריאקי / סויה
- תבלינים: כף פפריקה, כפית כורכום, כפית כמון.
אופן ההכנה:
- נבשל את הפסטה לבישול מלא ונסנן.
- נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן ען מעט שמן
- נחתוך את שאר הירקות ונניח מעל הבצל המטוגן ונטגן יחד עד לריכוך, נערבב בזהירות.
- בד בבד נוסיף את הרוטב ואת התבלינים
- לאחר בישול כמעט מלא של כל ירקות נוסיף את הפסטה לסיר ונערבב בזהירות. נוסיף שמן זית לפי הטעם.
- נכסה את הסיר ונוריד את האש ללהבה קטנה למשך כחמש דקות ונכבה.
בתיאבון!