10 דקות בישול ודקה אחת תיבול לפסטה החורפית והמנצחת שלכם!
מי אמר שמתכונים טעימים הם רק כאלו שלוקחים ממש הרבה זמן הכנה? קבלו פסטה צהובה שמכניסה ניחוח חורפי והכי טעימה ליד דג אפוי או מנה עיקרית אחרת
פסטה חורפית צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- חבילת פסטה
- שמן קנולה
- מלח
- תבלינים: כף כורכום, כף וחצי זעתר, מלח, פלפל, כמון.
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה עד להתרככות מלאה
- מסננים את המים ומשאירים רק מעט ממש
- מתבלים ומוסיפים שמן, מערבבים לקבלת הטעמים בכל חלקי הפסטה.
- מגישים חם ליד דג אפוי או סלט בריא.
בתיאבון!