מתכון לספינג' הכי טעים שיש
ספינג' אוורירי וממכר בטעם של פעם: מתכון קלאסי לספינג' ביתי, טעים ופריך מבחוץ ורך מבפנים. ככה תכינו את הספינג' הכי טעים שאכלתם בחיים!"
ספינג' צילום: שרה שבבו
מתכון לספינג' הכי טעים שיש / שרה שבבו
המצרכים לספינג' הכי טעים שיש:
(לפי כוס מדידה 240 מ"ל)
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 2 ספות סוכר
- 1 כף מלח
- 4 כוסות מים פושרים
אופן הכנה לספינג' הכי טעים שיש:
- בקערה מכניסים מים, שמרים וסוכר, מערבבים הייטב ונותנים לזה לתסוס 10 דקות
- לאחר מכן מוסיפים קמח, מערבבים ובסוף מוסיפים את המלח
- מתחילים ללוש במשך כ 10 דקות עד לקבלת בצק דביק
- נותנים לבצק מנוחה של חצי שעה, מורידים אוויר ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח.
- עם ידיים משומנות לוקחים חתיכת בצק, יוצרים גומה במרכז ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה הופכים ומטגנים גם מהצד השני כמה שניות עד להזהבה.
- מוציאים על נייר סופג וטובלים בסוכר
- חשוב לצפות בסוכר מיד אחרי הטיגון כדי שהסוכר ידבק.
בהצלחה רבה ובתאבון