מתכון למאק אנד צ'יז נדיר - פסטה עם גבינה וקראסט פרמזן

תכינו את עצמכם לחגיגה של טעמים! מתכון המאק אנד צ'יז הזה הוא לא עוד ארוחת נחמה. עם שכבות של פסטה רכה, רוטב גבינה עשיר וקראסט פרמזן פריך, כל ביס הוא תענוג. הגבינות המגוונות והטכניקה המדויקת מבטיחות חוויה טעמים בלתי נשכחת

מתכון למאק אנד צ'יז נדיר - פסטה עם גבינה וקראסט פרמזן
מאק אנד צ'יז צילום: שרה שבבו

מתכון למאק אנד צ'יז נדיר / שרה שבבו

המצרכים למאק אנד צ'יז נדיר:

  • 400 גרם פסטה תלתלים אסם

לרוטב:

  • 50 גרם חמאה
  • 3 כפות קמח
  • 500 מל חלב
  • 250 מל שמנת להקצפה
  • 250 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
  • 300 גרם גבינת צ'דר מגורדת
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור

לציפוי:

  • ½ כוס פירורי לחם מוזהבים
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת (הפרמזן נותן קראסט משגע אז ממליצה לא להחליף בגבינה אחרת)

אופן ההכנה למאק אנד צ'יז נדיר:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
  2. במקביל שמים בסיר חמאה ומחממים עד להמסה
  3. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה
  4. מוסיפים חלב ומערבבים
  5. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים עד להמסת הגבינות והסמכת הקרם
  6. מוסיפים את הפסטה ומערבבים לאיחוד

להרכבה:

  1. בתבנית שמים מחצית מכמות הפסטה
  2. מעל מניחים 2, 3 פרוסות גבינה צהובה ומוסיפים את יתרת הפסטה
  3. מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן בנדיבות
  4. מעבירים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות חום עליון בלבד ואופים במשך כ 15 דקות ועד להזהבה.
  5. מצננים מעט ומתענגים על כל ביס

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון למאק אנד צ'יז מתכון חלבי מתכון לארוחת ערב מתכון לארוחת בוקר

 צבע אדום

art