לא פחות טעימות: סופגניות אפויות | מירב מלכה
סופגניות אבל בלי טיפת טיגון - אפויות לגמרי! הטעם שלהן נפלא והן מומלצות במיוחד, ומוכיחות כי לא חייבים לטגן בשביל ליהנות מסופגניות מושלמות!
סופגניות צילום: שאטרסטוק
16 סופגניות
מרכיבים:
- 500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
- 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
- 80 ג’ סוכר (4 כפות)
- כף א. אינסטנט וניל
- ביצה
- כפית גדושה מלח
- 100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
- 170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק ולהתפיח שעה
מחלקים לעיגולים ואופים בחום של 200° למשך עשרים דקות.
מפזרים אבקת סוכר וריבה שאוהבים.
לבריאות!