לא פחות טעימות: סופגניות אפויות | מירב מלכה

סופגניות אבל בלי טיפת טיגון - אפויות לגמרי! הטעם שלהן נפלא והן מומלצות במיוחד, ומוכיחות כי לא חייבים לטגן בשביל ליהנות מסופגניות מושלמות!

לא פחות טעימות: סופגניות אפויות | מירב מלכה
סופגניות צילום: שאטרסטוק

16 סופגניות

מרכיבים:

  • 500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
  • 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
  • 80 ג’ סוכר (4 כפות)
  • כף א. אינסטנט וניל
  • ביצה
  • כפית גדושה מלח
  • 100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
  • 170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הבצק ולהתפיח שעה
מחלקים לעיגולים ואופים בחום של 200° למשך עשרים דקות.
מפזרים אבקת סוכר וריבה שאוהבים.

לבריאות!

 צבע אדום

art