מתכון לסחוג תימני שיוסיף לכם טעם לכל מנה
חובבי החריף, רוצים לדעת איך להכין סחוג תימני כמו במסעדות? המתכון לסחוג תימני אותנטי שיקפיץ כל מנה: פלפל שאטה, שום, כוסברה ועוד הפתעות, מתכון מנצח שישדרג כל ארוחה ויהפוך אתכם לשפים של הסחוג. חריף, טעים וקל להכנה
סחוג תימני צילום: נועם זיגדון
מתכון לסחוג תימני שיוסיף לכם טעם לכל מנה / נועם זיגדון
המצרכים לסחוג תימני:
- 150-250 גרם פלפל חריף שאטה יבש
- 2 ראשים שלמים שום
- 2 חבילות כוסברה טריה
- 3/4 עד כוס מים
- 1 כפית כמון
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה לסחוג תימני:
- מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים וטוחנים הייטב
- מכניסים בצנצנת ושופכים מעל שמן לשמירה
- אפשר להקפיא
בהצלחה רבה
