מתכון לריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו
ריבועי שוקולד קפוצ'ינו: קינוח קל ומהיר להכנה, המשלב טעמי שוקולד וקפה עשירים. הריבועים עשויים משכבות ביסקוויטים, עיסת שוקולד בטעם קפוצ'ינו וציפוי שוקולד מריר ומתאימים לאירוח או כפינוק מתוק
ריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו צילום: אסתי
מתכון לריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו / אסתי
המצרכים לריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו:
- שרוול ביסקויטים לריפוד התבנית
- תבנית אינגליש
מצרכים לעיסת שוקולד:
- 25 יחידות ביסקוויטים (150 גר)
- 4 כפות ממרח שוקולד
- נוטלה או ממרחית
- 1/4 כוס חלב /סויה
- כף שקולית
- 1 כף קוקוס אופציונלי
- מעט תמצית קפוצ'ינו או רבע כפית אבקת נס קפה
- מוקה
לציפוי:
- 150 גרם שוקולד מריר מומס
לקישוט:
- אגוזי לוז או פקנים קלויים קצוצים
אופן הכנה לריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו:
- טוחנים את הביסקויטים לפירורים גסים
- שמים בקערה חלב ממרח, תמצית קפוצ'ינו/נס קפה, קוקוס ומערבבים היטב (אין צורך בחימום) מוסיפים את הביסקויטים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת עיסה אחידה
ההרכבה:
- מסדרים בתוך תבנית אינגליש ביסקויטים (אין צורך להרטיב אותם)
- מעליהם מורחים בצורה אחידה את עיסת כדורי השוקולד
- מעל העיסה מסדרים עוד שכבה של ביסקויטים בצורה אחידה. ומכניסים להקפאה במשך 40 דקות
- מחלצים מהתבנית, חותכים לקוביות ומצפים בשוקולד מומס .
- מקשטים מעל באגוזים או פיסטוקים קצוצים או פסי שוקולד לבן מומס
בהצלחה רבה ובתאבון
