מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח הכי טעימה שיש / שרה שבבו
המצרכים לעוגת קרמבו כשרה לפסח הכי טעימה שיש:
לבסיס:
- 200 גרם שוקולד
- ¼ כוס חלב
- 5 ביצים
- ½ כוס סוכר
לקרם:
- 600 מל שמנת להקצפה 38%
- 4 כפות אינסטנט פודינג
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות גדושות גבינה לבנה
- 1 כוס חלב
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 150 מ"ל שמנת להקצפה 38%
אופן ההכנה לעוגת קרמבו כשרה לפסח הכי טעימה שיש:
- ממיסים את השוקולד והחלב ומערבבים לקרם חלק
- מפרידים את הביצים
- את החלמונים מוסיפים לקערת השוקולד ומערבבים במהירות
- את החלבונים מקציפים עם הסוכר
- מאחדים את החלבונים עם השוקולד בתנועת קיפול ומעבירים לתבנית
- אופים בתנור שחומם מראש על175 מעלות ואופים במשך כ 20 דקות
- מוציאים מהתנור ומצננים
- בקערה נוספת שמים את מרכיבי המלית ומקציפים לקרם יציב
- מזלפים על בסיס השוקולד ומיישרים
- מעבירים למקפיא למשך שעה להתייצבות
- לאחר מכן מכינים את גנאש השוקולד
- שמים בקערה שמנת ושוקולד ומממיסים במיקרוגל במשך דקה
- מערבבים לקרם חלק ומצפים את העוגה
- שומרים במקרר עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון