מתכון לחיתוכיות גבינה כשרות לפסח

מחפשים קינוח חלבי וטעים לפסח? קבלו מתכון קל וטעים לחיתוכיות גבינה נימוחות! בסיס פירורים עדין מקמח מצה ומעליו מילוי גבינה עשיר וקרמי. המתכון כולל הוראות פשוטות להכנת הבצק והמילוי. קינוח חגיגי שכיף להכין וכיף עוד יותר לאכול!

מתכון לחיתוכיות גבינה כשרות לפסח
חיתוכיות גבינה כשרות לפסח צילום: אסתי

מתכון לחיתוכיות גבינה כשרות לפסח / אסתי

המצרכים לחיתוכיות גבינה כשרות לפסח:

לבסיס:

המידות בכוס חד פעמית קרה

  • 3 כוסות קמח מצה דק
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 ביצה L
  • 1/2 כפית גרידת לימון

למילוי גבינה:

  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 3 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1/4 כפית גרידת לימון

אופן ההכנה לחיתוכיות גבינה כשרות לפסח:

הכנת הבצק:

  1. מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים בהדרגה כל פעם מעט מים 1/3  עד  1/2 כוס מים לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורים רטוב מעט .
  2. משטחים את רוב הבצק בתבנית בינונית (קצת פחות מתבנית סטנדרטית) ושומרים בצד חצי כוס פירורים לציפוי מעל

הכנת המילוי:

  1. מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה בעזרת כף בלבד
  2. יוצקים את תערובת הגבינות מעל הבצק שבתבנית ומעל הגבינות מפזרים את חצי כוס הפירורים ששמרנו בצד
  3. מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ 45 עד 50 דקות .
  4. מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים על השיש .
  5. מאחסנים במקרר לפחות 4 שעות ורק לאחר מכן חותכים לקוביות

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לעוגת גבינה מתכון לעוגה כשרה לפסח מתכון חלבי מתכון לפסח

 צבע אדום

00:00
00:00
art