מתכון לעראייס במצה
מחפשים את הטוויסט המושלם לארוחת החג? קבלו מתכון מנצח לעראייס במצה שלא תפסיקו לאכול! מנה חגיגית, מפתיעה וטעימה בטירוף שתגרום לכולם לבקש עוד! אל תפספסו את הביס הבא של פסח
עראייס במצה צילום: מירב מלכה
מתכון לעראייס במצה / מירב מלכה
המצרכים לעראייס במצה:
כמות: 8 מנות
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 250 גרם שומן טלה טחון
- צרור כוסברה
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 תפוח אדמה
- 2 כפות קמח מצה
אופן ההכנה לעראייס במצה:
- ראשית מרטיבים 8מצות ועוטפים במגבת לפחות חצי שעה.
- קוצצים בצל, תפוחי אדמה וכוסברה ומעבדים עם הבשר והשומן,
- מתבלים במלח, פלפל שחור וקמח מצה .
- מוציאים את המצות מהמגבת וחותכים את המצה ל4 חלקים כך שיצא לנו 4ריבועים קטנים .
- ממלאים חצי מהמצה בבשר וסוגרים לצורת משלוש.
- על מחבת (עם מעט שמן) או על הגריל צולים את המצה מכל הכיוונים בערך 5-7 דקות עד שהבשר בפנים מוכן.
בהצלחה רבה ובתאבון
