קבב בקר שמן ועסיסי בצליה בתנור
קבבים טובים הם כאלו שעשויים מבשר בקר איכותי שמן ולא מעובד, בתוספת בצל, שום וירק... תניחו בתנור ותהנו מחוויה טעימה ואווירה מושלמת
קבב בקר שמן ועסיסי צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 קילו בשר טחון שמן
- 2 בצל קצוץ קוביות קטנות
- חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה.
- תבלינים: מלח. פלפל. קמון. תבלין שוארמה, בלין שום
- רבע כוס שמן
- 3 שיני שום כתוש
אופן ההכנה:
- מערבבים הכל לעיסה ומניחים סביב שיפוד בצורת קבב
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
- אופים עד להשחמה יפה מכל הכיוונים
בתיאבון!
