עוגיות 'רעידת אדמה' מושלמות ומהירות ב-10 דקות אפיה!
התעוררתם מרעידת האדמה בלילה? מגיע לכם פינוק שווה!! עוגיות רעידת אדמה או 'עוגי' אם תרצו לקרוא להן כך, בטעם שוקולדי מתוק ומפנק!
עוגיות 'רעידת אדמה' צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1.5 כוסות קמח לבן
- 1/2 כוס קקאו
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 2 ביצים
- 1 אבקת אפיה
- אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים – מלבד אבקת הסוכר – בקערה עד לקבלת עיסה רכה.
- בעזרת ידעים רטובות מגלגלים כדורים קטנים (יותר קטנים מכדורי שוקולד) מעבירים לצלחת עם אבקת סוכר ומגלגלים בעיטוף.
- מניחים בתבנית תנור מרופדת ולוחצים מעט להשטחה קלה של הכדורים.
- אופים בתנור חם בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
- מוציאים וממתינים שיתקרר
אוכלים עם חלב קר או שוקו חם, ומתענגים
