עוגיות 'רעידת אדמה' מושלמות ומהירות ב-10 דקות אפיה!

התעוררתם מרעידת האדמה בלילה? מגיע לכם פינוק שווה!! עוגיות רעידת אדמה או 'עוגי' אם תרצו לקרוא להן כך, בטעם שוקולדי מתוק ומפנק!

עוגיות 'רעידת אדמה' מושלמות ומהירות ב-10 דקות אפיה!
עוגיות 'רעידת אדמה' צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1.5 כוסות קמח לבן
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 אבקת אפיה
  • אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים – מלבד אבקת הסוכר – בקערה עד לקבלת עיסה רכה.
  2. בעזרת ידעים רטובות מגלגלים כדורים קטנים (יותר קטנים מכדורי שוקולד) מעבירים לצלחת עם אבקת סוכר ומגלגלים בעיטוף.
  3. מניחים בתבנית תנור מרופדת ולוחצים מעט להשטחה קלה של הכדורים.
  4. אופים בתנור חם בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
  5. מוציאים וממתינים שיתקרר

אוכלים עם חלב קר או שוקו חם, ומתענגים

 צבע אדום

art