מתכון לפסטה עם קוביות בטטה, תרד וגבינה בולגרית
הכירו את מנת הפסטה שתהפוך ללהיט הבא שלכם! מתכון קל ומהיר לפסטה עשירה בטעמים, המשלבת קוביות בטטה מתוקה, תרד רענן ונגיעות של גבינה בולגרית מלוחה. מנה שהיא חגיגה של צבעים וטעמים, מושלמת לכבוד חג השבועות או לארוחת צהריים קלילה
פסטה עם קוביות בטטה, תרד וגבינה בולגרית צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לפסטה עם קוביות בטטה, תרד וגבינה בולגרית / אפרת סיאצ'י
המצרכים לפסטה עם קוביות בטטה, תרד וגבינה בולגרית:
- 1/2 חבילת פסטה מבושלת (250 גרם לפני בישול)
- 1 בצל קטן קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
- 100 גרם עלי תרד
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית תבלין בזיליקום
- מלח
- פלפל שחור
לפיזור מעל:
- גבינת פטה / גבינה בולגרית מעודנת מפוררת
אופן הכנה לפסטה עם קוביות בטטה, תרד וגבינה בולגרית:
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים במשך כדקה.
- מוסיפים את קוביות הבטטה, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה עד שהבטטות מתרככות
- מוסיפים את עלי התרד ומערבבים כ-2 דקות נוספות
- מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, 2 כפות שמן זית, כפית בזיליקום יבש, מלח ופלפל שחור ומערבבים במשך כדקה.
- מסירים מהאש, מפזרים מעל גבינת פטה/בולגרית ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
