לסעודה שלישית משודרגת: פשטידת בצל ופטריות

השבתות הארוכות מוציאות מאיתנו את המיטב בכל מהה שקשור לסעודות שבת, קחו את הפפשטידה הזו ופשוט תחכו להניח אותה על הפלטה לקראת סעודה שלישית

לסעודה שלישית משודרגת: פשטידת בצל ופטריות
פשטידת בצל ופטריות צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 5 בצל .
  • 4-5 בצים
  • 1 ורבע כוס קמח
  • כף אבקת מרק.
  • כפית מלח.
  • 1/4 כפית פלפל שחור (או יותר אם אוהבים חריף יותר)
  • חצי כוס שמן
  • 2 סלסלאות פטריות חתוכות לרבעים (או 2 קופסאות פטריות בשימורים)

אופן ההכנה

  1. קוצצים ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים לאחידות כל החומרים.
  3. מעבירים לתבנית תנור חד פעמית משומנת מעט
  4.  ואופים כ 40 דקות בחום של 200 מעלות
  5. בשבת – על פי ההלכה המונהגת בביתכם – מחממים על הפלטה כשעה לפני ההגשה.

בתיאבון!

 צבע אדום

art