'פיצה מקפיצה' לכל תלמיד ולכל תעודה | מירב מלכה

פיצה נדירה בטעם של בית שמפצה את הלב ומקפיצה את הנשמה, אחרי יום מרגש של תעודות, שמסכם שנת לימודים שלימה מלאת אתגרים ומהמורות

'פיצה מקפיצה' לכל תלמיד ולכל תעודה | מירב מלכה
פיצה צילום: מירב מלכה

מצרכים:

לבצק:

  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • 2 וחצי כוסות מים חמימים
  • כף וחצי מלח
  • חצי כוס שמן

לרוטב:

  • 4 עגבניות קלופות וקצוצות
  • 4 שיני שום כתושות
  • כף גדושה מיונז
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • פלפל צ'ילי
  • פלפל שחור
  • מעט שמן זית
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית אורגנו
  • חצי כוס מים

גבינה צהובה מגורדת או כל סוג אחר של גבינה שאוהבים על פיצה. 

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק ומתפיחים למשך ¾שעה.
  2. פותחים את הבצק על מגש תנור מרופד בנייר אפיה
  3. מערבבים את כל חומרי הרוטב בעקרה ומפזרים בנדיבות על הבצק
  4. מפזרים גבינה קשה מגוררת מכל סוג שאוהבים לפיזור על הפיצה
  5. מוסיפים תוספות שאוהבים (פטריות, זיתים, גבינה מלוחה וכו')
  6. אופים בתנור שחומם מראש על- 200° מעלות עד להשחמה. (כ-25 דקות)

    תהנו!

 

 צבע אדום

art