'פיצה מקפיצה' לכל תלמיד ולכל תעודה | מירב מלכה
פיצה נדירה בטעם של בית שמפצה את הלב ומקפיצה את הנשמה, אחרי יום מרגש של תעודות, שמסכם שנת לימודים שלימה מלאת אתגרים ומהמורות
פיצה צילום: מירב מלכה
מצרכים:
לבצק:
- קילו קמח
- 2 כפות שמרים
- 3 כפות סוכר
- 2 וחצי כוסות מים חמימים
- כף וחצי מלח
- חצי כוס שמן
לרוטב:
- 4 עגבניות קלופות וקצוצות
- 4 שיני שום כתושות
- כף גדושה מיונז
- 1/2 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
- פלפל צ'ילי
- פלפל שחור
- מעט שמן זית
- 4 כפות רסק עגבניות
- 1 כפית אורגנו
- חצי כוס מים
גבינה צהובה מגורדת או כל סוג אחר של גבינה שאוהבים על פיצה.
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הבצק ומתפיחים למשך ¾שעה.
- פותחים את הבצק על מגש תנור מרופד בנייר אפיה
- מערבבים את כל חומרי הרוטב בעקרה ומפזרים בנדיבות על הבצק
- מפזרים גבינה קשה מגוררת מכל סוג שאוהבים לפיזור על הפיצה
- מוסיפים תוספות שאוהבים (פטריות, זיתים, גבינה מלוחה וכו')
- אופים בתנור שחומם מראש על- 200° מעלות עד להשחמה. (כ-25 דקות)
תהנו!

