פשטידת לקט ירקות מהירה וקוצרת מחמאות!
פשטידה צבעונית קלה להכנה ממרכיבים יש בכל בית! אל תוותרו עליה, היא הולכת להפתיע אתכם ממש!
פשטידת לקט ירקות צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 800 גרם לקט ירקות קפואים
- 1 כוס קמח
- 1 אבקת אפיה
- כפית מלח
- כף אבקת מרק
- כף אבקת בצל
- 1 בצל
- 5 ביצים L
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל ומוסיפים את לקט הירקות, מעבירים למחבת ומטגנים יחד עד להזהבה קלה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, השמן הקמח והתבלינים ומוסיפים פנימה את הבצל והלקט.
- מערבבים הכל יחד בזהירות.
- מעבירים לתבנית ח"פ בגודל סטנדטי ואופים בחום של 200 מעלות למשך כ-40 דקות. בודקים באמצע הפשטידה ואם היא עדיין רכה מדיי ממשיכים לאפות לפי הצורך.
בתיאבון!!
