עלי פילו במילוי בשר | מירב מלכה
תכינו טחינה דלילה וסלט טוב, כי אתם הולכים להנות עד הגג מהסיגרים הקריספיים האלו שממולאים בבשר בטעם חלומי
עלי פילו במילוי בשר צילום: מירב מלכה
מצרכים:
למילוי הבשר:
בצל קצוץ
צרור כוסברה
חצי קילו בשר טחון.
תבלינים:
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף פפריקה.
כף כמון
2 כפות סילאן
*חבילה של עלי פילו (עדיף קפוא) + תרסיס שמן
אופן ההכנה:
- במחבת מטגנים את כל החומרים ולתבל בכל התבלינים הכתובים למעלה.
- פותחים שני עלים ומרססים מעליהם שמן.
- חוצים את העלה מהמרכז 2 פסים אחד לאורך ואחד לרוחב.
- ממלאים בכפית בשר כל עלה ומקפלים את העלים לכיוון המרכז לצורת ריבוע.
- מניחים בתבנית עם ניר אפיה ומכניסים לאפיה של 10 דקות על 200 מעלות.
בהצלחה!
