מוקפץ אטריות בסגנון תאילנדי

מוקפץ טעים במיוחד מירקות מגוונים בטעם נדיר וקרוב מאד לטעם המקורי של תעשיית האוכל התאילנדי

מוקפץ אטריות בסגנון תאילנדי
מוקפץ אטריות בסגנון תאילנדי צילום: שאטרסטוק

 

 מצרכים:

  •  200 גר' איטריות
  • 100 גר' נבטים
  • 8 שיני שום כתוש
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו
  •  1פלפל אדום ו-1 פלפל ירוק חתוכים לרצועות
  • 200 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 6 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 גזר חתוך לרצועות דקות
  • 5 פטריות חתוכות לרצועות
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן

 

 אופן ההכנה:

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות ההכנה שוטפים ומסננים
  2. מחממים את השמן בסיר או במחבת טפלון ומטגנים את כל החומרים פרט לרוטב סויה והסוכר
  3. מערבבים היטב הכל ומוסיפים 4 כפות רוטב סויה ו- 1/4 כוס סוכר
  4. מערבבים הכל עם האטריות ומגישם חם

 

בתיאבון!

 צבע אדום

art