מוקפץ אטריות בסגנון תאילנדי
מוקפץ טעים במיוחד מירקות מגוונים בטעם נדיר וקרוב מאד לטעם המקורי של תעשיית האוכל התאילנדי
מוקפץ אטריות בסגנון תאילנדי
צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 200 גר' איטריות
- 100 גר' נבטים
- 8 שיני שום כתוש
- 1/2 כוס אגוזי קשיו
- 1פלפל אדום ו-1 פלפל ירוק חתוכים לרצועות
- 200 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
- חופן כוסברה קצוצה
- 6 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 4 כפות רוטב סויה
- 1 גזר חתוך לרצועות דקות
- 5 פטריות חתוכות לרצועות
- 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה:
- מבשלים את האטריות לפי הוראות ההכנה שוטפים ומסננים
- מחממים את השמן בסיר או במחבת טפלון ומטגנים את כל החומרים פרט לרוטב סויה והסוכר
- מערבבים היטב הכל ומוסיפים 4 כפות רוטב סויה ו- 1/4 כוס סוכר
- מערבבים הכל עם האטריות ומגישם חם
בתיאבון!
