תכפילו כמויות! מתכון לחטיפי תירס קריספיים וממכרים בטירוף
מחפשים נשנוש חלבי מושלם? מתכון מושלם לחטיפי תירס קריספיים, הוא בדיוק התשובה. קלחי תירס חמימים מצופים ברוטב צ'ילי-חמאה פיקנטי, נצלים בתנור עד שהם מקבלים חריכה מושלמת, ומעל הכל גבינת פרמזן נמסה ופטרוזיליה טרייה. ביס קטן וממכר שייעלם בשניות. מומלץ להכפיל כמויות!
חטיפי תירס קריספיים צילום: שרה שבבו
מתכון לחטיפי תירס קריספיים וממכרים בטירוף / שרה שבבו
המצרכים לחטיפי תירס קריספיים וממכרים בטירוף:
- 4 קלחי תירס
לרוטב:
- 3 כפות רוטב צ'ילי
- 1 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 25 גרם חמאה
להגשה:
- גבינת פרמזן מגורדת
- פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה לחטיפי תירס קריספיים וממכרים בטירוף:
- שמים בסיר את קלחי התירס
- מכסים במים ומביאים לרתיחה 15 דקות.
- מסננים וחותכים את הקלחים לחצי ואז לרבעים.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ועוברים להכנת הרוטב.
- בקערה שמים את מרכיבי הרוטב ומחממים 30 שניות במיקרוגל להמסת החמאה
- מערבבים ומברישים את התירס בנדיבות.
- מכניסים לתנור לצליה בחום גבוה של 240 מעלות על המדף העליון ל5-7 דקות רק כדי לקבל חריכה.
- לאחר הצליה מעבירים את התירס לקערה
- מגרדים מלא גבינת פרמזן מעל ומפזרים פטרוזיליה
- מגישים ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
