פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן
רוצים להתפנק במקסימום? מתכון נדיר לקרפ צרפתי מלא פינוקים - טעים וקל להכין בבית
קרפ צרפתי מעולה צילום: שאטרסטוק
החומרים:
- 1.5 כוסות קמח
- כפית תמצית וניל
- רבע כפית מלח
- כף סוכר
- 1.5 כוסות חלב
- 50 גרם חמאה
- 2 ביצים
אופן ההכנה:
- ממיסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ומערבבים את כל החומרים בעזרת מוט בלנדר.
- מחממים את המחבת על להבה בינונית, ומורחים את המחבת בשכבה דקה של חמאה
- לאחר מכן יוצקים מעט מן הבלילה למחבת ומשטיחים לקבלת הקרפ המושלם שלכם.
- אפשר להוסיף ריבת חלב, ממרח לוטוס, ממרח שוקולד לבן\חום, לצד כדור גלידה ומגוון שוקלדים.
בתיאבון!
