מתכון לקינוחי כוסות טריקולד עם כדורי פררו רושה
כשהטעם ממכר וההכנה פשוטה - ההצלחה מובטחת: מתכון קל ומרשים לקינוחי כוסות טריקולד עשירות שכבות קרמיות של שוקולד לבן וחלב בתוספת כדורי פררו רושה, יוצרים יחד חגיגה של טעמים ומרקמים. כל כוס היא יצירת מופת קטנה שמשדרגת כל ארוחה חלבית
קינוחי כוסות טריקולד עם כדורי פררו רושה צילום: מירב מלכה
מתכון לקינוחי כוסות טריקולד עם כדורי פררו רושה / מירב מלכה
המצרכים לקינוחי כוסות טריקולד עם כדורי פררו רושה:
לשכבה הראשונה: שוקולד לבן
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד לבן
- 50 מ"ל שמנת מתוקה
- 3 כפות גבינת שמנת
לשכבה השנייה: שוקולד חלב
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד חלב
- 50 מ"ל שמנת מתוקה
- 3 כפות גבינת שמנת
אופן ההכנה לקינוחי כוסות טריקולד עם כדורי פררו רושה:
הכנת השכבה הראשונה – שוקולד לבן:
- במיקסר מקציפים 200 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט.
- במקביל, ממיסים על אש נמוכה או במיקרוגל את השוקולד הלבן עם 50 מ"ל שמנת מתוקה, עד שהתערובת חלקה.
- מאחדים בעדינות את שתי התערובות.
- מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב.
- מוזגים את התערובת לכוסות הקינוח ומכניסים למקפיא לשעה, עד שהשכבה מתייצבת.
הכנת שכבה שנייה - שוקולד חלב:
- במיקסר מקציפים 200 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט.
- ממיסים על אש נמוכה או במיקרוגל את השוקולד החלב עם 50 מ"ל שמנת מתוקה, עד שהתערובת חלקה.
- מאחדים בעדינות את שתי התערובות.
- מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב.
- מוזגים את התערובת מעל השכבה הראשונה שהתייצבה ומחזירים למקפיא לשעה נוספת.
- להשלמת הקינוח, מניחים כדור פררו רושה מעל כל כוס. או מגרדים שוקולד
בהצלחה רבה ובתאבון
