מתכון לפשטידת ברוקולי קלילה וטעימה אש
בפשטידה הזו תמצאו את השילוב המושלם בין פשטות לטעם עשיר. תוך דקות ספורות של עבודה תוכלו ליצור מנה מנחמת ומפנקת, שמתאימה לכל ארוחה - בוקר, צהריים או ערב. עם ברוקולי עדין, שמנת קרמית וגבינה צהובה מומסת, כל ביס הוא חגיגה של טעמים. אז למה אתם מחכים? קדימה למטבח!"
פשטידת ברוקולית צילום: שאטרסטוק
מתכון לפשטידת ברוקולי קלילה וטעימה אש
המצרכים לפשטידת ברוקולי קלילה וטעימה אש:
- 1 שקית פרחי ברוקולי קפואים
- 1 כף שמן לשימון התבנית
- 4 כפות פירורי לחם
- 2 שמנת מתוקה
- 3 ביצים L
- 1 כוס גבינה צהובה מגוררת
- מעט פלפל לבן
- קמצוץ מלח
- מעט אגוז מוסקט
אופן הכנה לפשטידת ברוקולי קלילה וטעימה אש:
- מבשלים את פרחי הברוקולי במים רותחים במשך 3 דקות ומסננים הייטב
- משמנים תבנית חד פעמית בינונית ומפזרים את פירורי הלחם בצורה אחידה .
- מעל הפירורים מסדרים את פרחי הברוקולי
- בקערה נפרדת מערבבים בעזרת כף את הביצים, שמנת מתוקה, גבינה צהובה, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ויוצקים את כל התערובת מעל הברוקולי
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 45 דקות או עד הזהבה קלה
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט, חותכים ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אסתי
קרדיט למתכון: חיה
