מתכון לקוביות חזה עוף מוקפצות בכורכום וקינמון
כשמחפשים ארוחה קלה, מהירה ומלאה בטעמים עשירים, המתכון הזה הוא התשובה. חזה עוף רך ומוקפץ, עטוף בתיבול מפתיע של כורכום וקינמון, יוצר שילוב מיוחד שכיף לאכול. תוך דקות ספורות, תקבלו מנה שהיא גם מרשימה וגם קלה להכנה. המנה הזו מושלמת לארוחת צהריים או ערב מהירה
קוביות חזה עוף מוקפצות בכורכום וקינמון צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לקוביות חזה עוף מוקפצות בכורכום וקינמון / אפרת סיאצ'י
המצרכים לקוביות חזה עוף מוקפצות בכורכום וקינמון:
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 700-800 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 כף שמן
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1/2 כפית שטוחה כורכום
- 1/2 כפית אבקת קינמון
- 1/2 כפית כמון
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה לקוביות חזה עוף מוקפצות בכורכום וקינמון:
- בקערה מכניסים את קוביות חזה העוף ומוסיפים פנימה את יתר המרכיבים מלבד הבצל
- מערבבים הייטב עד שכל הקוביות מתובלות מכל הכיוונים
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את קוביות חזה העוף המתובלות ומטגנים במשך כ-3 דקות על אש בינונית.
- הופכים צד ומטגנים כ-7 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב מידי פעם. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
- מוציאים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
