חגיגי ומרענן: מתכון לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים

לקראת החג – מתכון לסלט חגיגי, צבעוני ומפתיע בטעמים! שילוב של ירוקים רעננים, פיצוחים קראנצ'יים, חמוציות ורימונים עסיסיים יחד עם בורגול עדין ורטבים מרעננים תקבלו סלט חגיגי והכי טעים שיש

חגיגי ומרענן: מתכון לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים
סלט בורגול צילום: נועם זיגדון

מתכון לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים / נועם זיגדון

המצרכים לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים:

  • גרגרים מרימון 1
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 5-6 עלי נענע קצוצים דק
  • 1 כוס בורגול דק
  • ¼ כוס שקדים פרוסים
  • ¼ כוס חמוציות 
  • ¼ כוס אגוזי מלך
  • ¼ כוס פקאן מסוכר   
  • מיץ מלימון שלם
  • מיץ מחצי תפוז 
  • ½ כפית מלח 
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 4-5 כפות שמן 

אופן ההכנה לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים:​​​​​​​

  1. משרים את הבורגול במים במשך חצי שעה, שוטפים ומסננים מנוזלים
  2. מעבירים את הבורגול לקערת הגשה ומוסיפים פנימה את הירק, הרימון, הפיצוחים, הלימון והתפוז
  3. מתבלים ביתר המרכיבים ומערבבים הייטב לאיחוד
  4. מגישים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

סלט בורגול מתכון פרווה מתכון לסלט מתכונים לראש השנה

 צבע אדום

art