חגיגי ומרענן: מתכון לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים
לקראת החג – מתכון לסלט חגיגי, צבעוני ומפתיע בטעמים! שילוב של ירוקים רעננים, פיצוחים קראנצ'יים, חמוציות ורימונים עסיסיים יחד עם בורגול עדין ורטבים מרעננים תקבלו סלט חגיגי והכי טעים שיש
סלט בורגול צילום: נועם זיגדון
מתכון לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים / נועם זיגדון
המצרכים לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים:
- גרגרים מרימון 1
- 1 צרור כוסברה קצוצה
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 5-6 עלי נענע קצוצים דק
- 1 כוס בורגול דק
- ¼ כוס שקדים פרוסים
- ¼ כוס חמוציות
- ¼ כוס אגוזי מלך
- ¼ כוס פקאן מסוכר
- מיץ מלימון שלם
- מיץ מחצי תפוז
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 4-5 כפות שמן
אופן ההכנה לסלט בורגול עם ירק, פיצוחים ורימונים:
- משרים את הבורגול במים במשך חצי שעה, שוטפים ומסננים מנוזלים
- מעבירים את הבורגול לקערת הגשה ומוסיפים פנימה את הירק, הרימון, הפיצוחים, הלימון והתפוז
- מתבלים ביתר המרכיבים ומערבבים הייטב לאיחוד
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
