מנה אסייאתית חדשה במטבח שלנו: נודלס עוף עם נגיעות לימון המוני
מנה חמה וביתית, פשוטה פשוטה להכנה, עם כל מה שצריך בצלחת כשחוזרים מבית הספר
נודלס עוף צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 חבילת נודלס (או פתיתים)
- מגש כנפיים עוף או שוקיים או חזה עוף.
- שמן
- 3 לימון פרסי
- 2 גזרים מגורדים/פסים (לא חייבים)
- תבלינים: כפית מלח, מעט פלפל שחור, כף תבלין שום, כפית כורכום, כף פפריקה.
אופן ההכנה:
- מטגנים את הכנפיים והגזר עם שמן בסיר רחב. מוסיפים מים רותחים עד גובה הכנפיים ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית.
- מוסיפים תבלינים, לימון פרסי ואת הנודלס ומערבבים מעט.
- מבשלים יחד כ-20 דקות עד שהנולדס מתנפח והמים מתאדים לחלוטין.
- אוכלים חם
בתיאבון!
