דגים רכים על המחבת עם דשא של פטרוזיליה
דגים עם ניחוח של גריל, עם מלא ירק מתובל היטב ורכות שאין לה מתחרים!
דגים רכים על המחבת עם דשא של פטרוזיליה צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 4 דגי מושט
- 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל גדול
- שמן
- 2 עגבניות
- 2 שיני שום
- תבלינים: מלח, פלפל שחור טחון, 2 כפות גריל דג, כפית אבקת שום
אופן ההכנה:
- פורסים את הבצל ומטגנים עד להזהבה ממש. זה יכול לקחת כמה דקות, שווה להמתין.
- מניחים את הדגים על הבצל המטוגן, מוסיפים חצאי עגבניות, שום ותבלינים, מוסיפים מעט שמן ומכסים במכסה.
- מבשלים כך למשך כ-15 דקות על על אש בינונית
- מוסיפים את הירק הקצוץ וממשיכים לבשל כ-7 דקות עם מכסה סגור על אש נמוכה.
בתיאבון!
