מתכון לאגרול מבצק פילו במילוי חזה עוף פיקנטי
חני לוין
20.03.25
חומרים לתבנית מלבנית בגודל 20×30 ס”מ:
1 חבילה (250 גרם) עוגיות לוטוס
למלית:
2 מיכלים (500 גרם) גבינת מסקרפונה בטמפ’ החדר
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
150 גרם (1/2 כוס) ממרח לוטוס
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה
לעיטור:
2 כפות אבקת קקאו
הוראות הכנה:
בתאבון!
חני לוין
20.03.25
שרה שבבו
10.03.25
נועם זיגדון
24.03.25
חני לוין
06.04.25
שרה שבבו
07.04.25
נועם זיגדון
19.03.25