מתכון לאגרול מבצק פילו במילוי חזה עוף פיקנטי
חני לוין
20.03.25
החורף כבר כאן וזה הזמן לשדרג את המרק במטבח שלכם. 'כל רגע' עם מתכון למרק בריא ומזין במיוחד, שיכול לשמש כארוחה בפני עצמה.
המוצרים
תפוח אדמה
גזר
בצל קצוץ
כוסברה קצוצה
3 עגבניות קצוצות או טחונות דק
סלרי קצוץ בכמות גדולה (לא חובה)
חומוס (לא חובה)
עדשים (לא חובה)
שעועית (לא חובה)
חזה עוף קצוץ או בקר חתוך לקוביות
אופן ההכנה
קוצצים את כל הירקות
מתבלים במלח, פלפל, כורכום ומעט שמן - ומערבבים
מאדים קלות ומוסיפים מים עד גובה 3/4 מהסיר
מבשלים בישול ארוך
לקראת הסוף (כ-10 דק' לפני סיום): מוסיפים אטריות דקות או אטריות ביצים
* כמות הירקות תלויה בגודל הסיר והמשפחה. מ-2 יחידות ומעלה. וכן לגבי הקטניות - חצי כוס מכל סוג ומעלה, לפי גודל הסיר והמשפחה.
זמן הבישול
למבשלים עם קטניות יש להמתין לפחות שעתיים. למבשלים ללא קטניות, יש להמתין לפחות שעה - עד לקבלת מראה סמיך. ספרו לנו בתגובות איך יצא.
בתיאבון!
חני לוין
20.03.25
נועם זיגדון
24.03.25
חיים בורנשטיין
06.04.25
נועם זיגדון
24.03.25
חני לוין
06.04.25