לא תאמינו: מתכון לממרח בטעם חומוס כשר לפסח - ללא קטניות וטעים בטירוף!
חיים בורנשטיין
06.04.25
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות צילום: אפרת סיאצ'י
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות
מצרכים:
2 בצלים בינוניים - גדולים קצוצים
3 תפוחי אדמה בינוניים - גדולים רכים (שבושלו במים חמים)
2 קופסאות פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות
3 ביצים
כפית מלאה אבקת מרק
כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
טגנו בצל במחבת עד להזהבה. הוסיפו את הפטריות ובשלו מספר דקות. העבירו לקערה וצננו.
חממו תנור על -180 מעלות.
חתכו את תפוחי האדמה הרכים לקוביות קטנות והעבירו לקערה עם הבצל והפטריות.
הוסיפו את הביצים, תבלו בתבלינים וערבבו היטב
צקו את התערובת לתבנית והכניסו לתנור כ-40 דקות.
מאת: אפרת סיאצ'י
חיים בורנשטיין
06.04.25
חני לוין
06.04.25
חני לוין
15.04.25
חני לוין
15.04.25
מירב מלכה
18.04.25
נועם זיגדון
08.04.25