לא תאמינו: מתכון לממרח בטעם חומוס כשר לפסח - ללא קטניות וטעים בטירוף!
חיים בורנשטיין
06.04.25
עוגת תפוזים צילום: pexels
עוגת תפוזים
המצרכים:
5 ביצים
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן
1 וחצי כוסות קמח כוסמין מלא/לבן
1 אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
הפרידו את הביצים,
הקציפו את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת הקציפו את החלמונים עם חצי כוס סוכר, הוסיפו את השמן (באיטיות), הקמח, אבקת האפיה ומיץ התפוזים וערבבו היטב,
הכניסו שליש מהקצף אל תוך בלילת החלמונים וערבבו בעדינות. הוסיפו את שאר הקצף וערבבו בתנועות קיפול.
שפכו את הבלילה לתבנית אפיה והכניסו לתנור על חום 180° למשך כחצי שעה, עד להזהבה. בדקו את העוגה עם קיסם שאכן מוכנה.
לאחר שהעוגה מתקררת פזרו מעט אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
חיים בורנשטיין
06.04.25
מירב מלכה
15.04.25
חני לוין
06.04.25
חני לוין
15.04.25
מירב מלכה
18.04.25
חני לוין
19.04.25