מתכון לעוגיות חמאה ושקדים כשרות לפסח
חני לוין
15.04.25
רוגלעך צילום: pixabay
רוגלעך מקמח כוסמין
מצרכים:
לבצק:
3 כוסות קמח כוסמין מלא
4 כפות שמן קוקוס
1 כוס מים פושרים
1 כפית שמרים יבשים
1/4 כפית מלח
למילוי:
1/4 כוס חלב סויה
חב' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
הכניסו לקערה את כל החומרים מלבד השוקולד המריר, לושו לבצק אחיד, כסו את הקערה עם מגבת והתפיחו במשך שעה.
חלקו את הבצק ל6 חלקים, ורדדו לצורה עגולה.
המיסו את השוקולד המריר עם 1/4 כוס חלב סויה, ערבבו היטב. מרחו בעזרת כף את השוקולד מעל עיגול הבצק המרודד. וחתכו בעזרת סכין ל 8 משולשים, גלגלו מהצד הרחב לצד הדק והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה. הכניסו לתנור על 220 מעלות, למשך 6 דקות.
הוציאו מהתנור וקררו.
ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
חני לוין
15.04.25
חני לוין
07.04.25
חיים בורנשטיין
10.04.25
חני לוין
19.04.25
מירב מלכה
15.04.25
חיים בורנשטיין
07.04.25