לא תאמינו: מתכון לממרח בטעם חומוס כשר לפסח - ללא קטניות וטעים בטירוף!
חיים בורנשטיין
06.04.25
מילקשייק צילום: אפרת גרינשפן
מילקשייק שוקולד בנגיעות נוגט וקצפת חגיגית / מאת: אפרת גרינשפן
המצרכים:
למילקשייק:
2 כפות נוגט
3 כפות גלידה שוקולד
1/3 כוס שמנת מתוקה
2 ו – 3/4 כוסות חלב
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפות פודינג ווניל
אופן ההכנה:
הכינו את המילקשייק:
הכניסו לקערה את השמנת והנוגט וערבלו בבלנדר, הוסיפו את שאר המצרכים למילקשייק, וערבבו היטב עד לקבלת משקה חלק.
שפכו לכוסות חגיגיות את המשקה.
הכינו את הקצפת:
הקציפו את הפודינג עם השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב. הכניסו לשקית זילוף וזלפו מעל כוסות המשקה. קשטו את הקצפת בעיגולי קליק או מקופלת.
בהצלחה רבה
חיים בורנשטיין
06.04.25
חיים בורנשטיין
07.04.25
חני לוין
06.04.25
חיים בורנשטיין
06.04.25
נועם זיגדון
08.04.25
מירב מלכה
18.04.25