מתכון לחיתוכיות גבינה כשרות לפסח
חני לוין
06.04.25
מתכון לקרואסון חמאה ושקדים בזילוף ריבת חלב
זמן ההכנה: 24 שעות. זמן אפייה: 18 עד 20 דקות.
בקערה מכניסים את כל המרכיבים, ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד, מקפלים אותו לצורה מלבנית ומכניסים למקרר למשך 30 דקות, לאחר מכן מוציאים אותו ומקפלים שוב.
מכניסים שוב למקרר למשך 30 דקות, מוציאים ועובדים מעט עם הבצק, מקפלים שוב ומכניסים למקרר למשך הלילה אפשר עד יום.
לאחר לילה במקרר, מרדדים מלבן על משטח, וחותכים למשולשים, מגלגלים לצורה של קורסאון
ומכניסים שוב לקירור של 30 דקות.
לאחר מכן מוציאים, מברישים בביצה הטרופה עם המים ומפזרים שומשום.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 18 עד 20 דקות.
לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר, חורצים חריץ במרכז הקרואסון ומזלפים ריבת חלב.
בהצלחה רבה ובתאבון
חני לוין
06.04.25
חיים בורנשטיין
10.04.25
חיים בורנשטיין
06.04.25
חני לוין
31.03.25
חני לוין
19.04.25
נועם זיגדון
08.04.25