מתכון לפסטה אדומה שילדים הכי אוהבים
הפסטה האדומה שהילדים יבקשו שוב ושוב! מתכון קל ומהיר להכנת פסטה ברוטב עגבניות טעים ובריא. מושלם לארוחת צהריים או ערב משפחתית
פסטה אדומה צילום: נועם זיגדון
מתכון לפסטה אדומה שילדים הכי אוהבים / נועם זיגדון
המצרכים לפסטה אדומה שילדים הכי אוהבים:
- 500 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
לרוטב:
- ¼ כוס שמן
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות 28-30
- 2 שיני שום כתוש
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כף פפריקה מתוקה
- ½ כפית כורכום
- ½ כף מלח
- 1 כוס מים
- 1 כפית אבקת מרק
אופן ההכנה לפסטה אדומה שילדים הכי אוהבים:
- מחממים סיר עם השמן
- מוסיפים את הכורכום והשום ומחממים מעט
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה והרסק ומבשלים כ-5 דקות
- מוסיפים את המים, המלח והפלפל שחור
- מבשלים כעשר דקות ומוסיפים את האבקת מרק
- מבשלים עוד כ-עשר דקות על אש נמוכה להבה בנונית
- מוסיפים את הפסטה, מערבבים הייטב ומבשלים על הגז כ- 5 דקות
- מומלץ לקרר מעט לפני ההגשה
- מגישים ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון