שעועית ירוקה מוקפצת – עם 2 רכיבים בלבד!
להכין שעועית ירוקה מוקפצת ובריאה בסיר - זה הדבר הכי קל והכי מהיר למי שמעונין באוכל טוב מלא בסיבים תזונתיים, דל קלוריות וטעים!
שעועית ירוקה מוקפצת צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 חבילת שעועית ירוקה שלימה (700 – 1000 גרם) קפואה
- 1 כף גדושה מלח
- חצי כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
- נדליק סיר על אש גבוהה ונמתין להתחממות
- נוסיף את השעועית הירוקה (הקפואה!) לסיר וניתן לה להפריש נוזלים
- נמלח את שעועית ונוסיף שמן ונערבב קלות עד לקבלת מרקם רך וחם של השעועית
- אפשר לחכות עד לשינוי הצבע לבהיר יותר ואפשר להמתין רק עד חימום מלא של השעועית – לפי הטעם שלכם!
בתיאבון ולבריאות!